Onze diensten

Contact informatie

PHX Financials B.V.


Telefoon: 0320 - 262 888
Sales: 06 - 4816 8018

Salaris administratie

salaris administratie

Een loonadministratie voeren is een ingewikkelde bezigheid waarbij veel komt kijken. Houdt u zich liever bezig met waar u echt goed in bent?

Lees verder

Welkom bij PHX Financials B.V.

Welkom PHX Financials is een administratie- en belastingadvieskantoor met jarenlange ervaring. Door deze ervaring hebben wij dť kennis in huis waarmee wij onze klanten een goede ondersteuning bieden bij alle administratieve zaken van de onderneming.

Wij verzorgen de administratie inclusief loonadministratie, jaarrekeningen, belastingaangiftes, debiteuren en crediteuren administratie, kortom alles waar een bedrijf op financieel gebied mee te maken krijgt. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het maken van ondernemingsplannen.

Naast het verwerken van de complete administraties adviseren wij onze klanten op velerlei gebied. Aan de hand van de cijfers en de contacten met onze klanten krijgen wij een gedegen inzicht in de onderneming waardoor wij effectieve adviezen kunnen geven over bijvoorbeeld bedrijfsvoering, liquiditeitsmanagement, personeelszaken en investeringsbeslissingen. Wij reageren proactief op deze zaken zodat u niet voor verassingen komt te staan en op tijd beslissingen kunt nemen.

Wij kunnen uw administratie zowel bij u op locatie verwerken als bij ons op kantoor of een combinatie van beide. De aanlevering van de administratieve gegevens gaat zoals u dat wenst.

Waarom PHX Financials B.V.

  • Deskundigheid door jarenlange ervaring!
  • Persoonlijke benadering!
  • Professioneel!
  • Klantvriendelijk!
  • Inzicht in uw financiŽle positie!
  • Deskundige sparringpartner!