Onze diensten

Contact informatie

PHX Financials B.V.


Telefoon: 0320 - 262 888
Sales: 06 - 4816 8018

Salaris administratie

salaris administratie

Een loonadministratie voeren is een ingewikkelde bezigheid waarbij veel komt kijken. Houdt u zich liever bezig met waar u echt goed in bent?

Lees verder

Starters Begeleiding

Starters Begeleiding Een onderneming starten brengt veel met zich mee. Er zijn vele mogelijkheden met ieder hun eigen consequenties op fiscaal en juridisch gebied. U kunt kiezen te gaan werken als ZZPíer of u kiest voor een BV, VOF of eenmanszaak. PHX helpt u hierbij de juiste keus te maken.

PHX Financials helpt startende ondernemers op weg en beantwoordt alle vragen die bij het opzetten van een onderneming naar voren komen. Wij kunnen met u sparren over de mogelijkheden en welke keuzes het beste gemaakt kunnen worden. Door onze kennis zijn wij exact op de hoogte van alle regels waar u als (startende) ondernemer mee te maken krijgt en kunnen wij u op alles voorbereiden. Indien u dit wenst stellen wij het businessplan voor u op of bieden ondersteuning hierbij.

In een eerste vrijblijvend gesprek kunnen wij u al een eind op weg helpen en samen bepalen in hoeverre u ondersteund wil worden. Wanneer u dus plannen heeft om zelfstandig een bedrijf te beginnen of u heeft dit recent al gedaan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Waarom PHX Financials B.V.

  • Deskundigheid door jarenlange ervaring!
  • Persoonlijke benadering!
  • Professioneel!
  • Klantvriendelijk!
  • Inzicht in uw financiŽle positie!
  • Deskundige sparringpartner!